Vacature Junior (Technisch) Projectontwikkelaar

Wij zoeken een ambitieuze junior projectontwikkelaar met een technische achtergrond. Een vaardige en gedreven collega, die samen met ons bijzondere binnenstedelijke projecten in goede banen weet te leiden en tot een succes weet te maken.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Binnen Lingotto ontwikkel je projecten vanaf concept en schetsontwerp tot en met realisatie. Je werkt samen met collega’s aan bijzondere projecten en binnenstedelijke transformaties. Jouw focus en toegevoegde waarde ligt hierbij bij de (technische) uitwerking van het ontwerp en het zorgen dat de projecten samen met een aannemer daadwerkelijk worden gerealiseerd. Belangrijk is om samen met het team daarbij steeds de balans te bewaken tussen het ruimtelijk concept, het programma, de eindgebruikers en de business case.

JOUW PROFIEL
Wij zoeken een nieuwe collega die initiatiefrijk is en out of the box durft te denken en te handelen. Je hebt een afgeronde en relevante academische/hbo+ opleiding (bouwkunde of andere technische studie) en bij voorkeur al een aantal jaar relevante werkervaring. Je snapt hoe onze partners in de uitvoering van projecten werken en denken, beschikt over een analytisch denkvermogen, sterke sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ook ben je leergierig en voel je jezelf betrokken bij de opgave en de maatschappij. Je voelt je thuis in een creatieve werkomgeving, bent een spin in het web en houdt ervan om te coördineren.

WAT BIEDEN WIJ?

– Een open en inclusieve werkcultuur
– Een hecht, maatschappelijk betrokken en ambitieus team
– Een platte organisatie en informele sfeer
– Waardering voor je werk en inzet
– Een goede beloning op basis van je kennis en ervaring
– Eigen verantwoordelijkheid
– Veel ruimte voor jouw talent, ideeën en ambities
– Budget voor opleidingen
– Een inspirerende werkplek in de Kauwgomballenfabriek

Voel jij je aangesproken op basis van bovenstaande? Dan zou je zomaar maar eens de ideale versterking van ons team kunnen zijn!
Reageren op deze vacature kan door uiterlijk woensdag 15 november a.s. een mailtje te sturen naar info@lingotto.nl met jouw CV en een motivatiebrief. Vermeld hierbij waarom Lingotto het bedrijf is dat goed bij je past en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd