Gezocht: Commercieel beheerder

*** GEZOCHT ***
Commercieel beheerder

Hou je van uitdagingen, ga je graag met klanten om, heb je de ‘hands on’ mentaliteit en ben je een creatieve oplosser van problemen, dan hebben wij iets te bieden.

Door ‘anders te kijken’ slaat Lingotto met projecten als HAUT en Spark steeds nieuwe wegen in. En we hebben nog meer bijzondere en complexe projecten op stapel staan. Bestaande gebouwen en voormalige industriële locaties, zoals Haarlemmer Stroom en de oude Honigfabriek in Nijmegen, vormen een belangrijk onderdeel van onze ontwikkelportefeuille. Met een duidelijk concept transformeren we hier in fasen het bestaande vastgoed en vullen we dit aan met nieuwe gebouwen. Bij deze vaak meerjarige ontwikkelingen, sturen we zelf de exploitatie en het beheer van de verhuurde gebouwen aan. Zo lukt het ons om integraal, nieuwe en inspirerende plekken in de stad te creëren.

Om ons hierbij te helpen zoeken we een enthousiaste Commercieel beheerder

Je bent als onderdeel van het ontwikkelteam primair verantwoordelijk voor onder meer het verhuren en verhuurd houden van de gebouwen, het aansturen van preventief- en klachtenonderhoud en (samen met de financiële administratie) het bewaken van de geldstromen in de exploitatie.

Heb je minimaal een mbo-diploma met enige relevante werkervaring, ben je 24 tot 32 uur per week beschikbaar en kun je ons overtuigen van je kwaliteiten, dan gaan we graag met je in gesprek.

Iets voor jou? Stuur dan voor uiterlijk dinsdag 11 april een e-mail met je motivatie en cv naar info@lingotto.nl

#Lingottoontwikkeling #Amsterdam #gezocht #commercieelbeheerder #beheer #verhuur